Naar de andere kant van Paros [Πάρος]

Paros Travel Blog

 › entry 10 of 16 › view all entries

Vandaag zou het ruime sop weer gekozen worden. De wind stond alleen heel erg ongunstig zodat we de plannen iets moesten wijzigen. In ieder geval gingen we na het ontbijt en de afwas weer op pad. Ons reisdoel voor vandaag was Naousa. Dit lag nog steeds op het eiland Páros maar lag gunstiger, wat de wind betreft, voor onze volgende etappe.

We waren hier al snel en gooiden het anker uit in de baai. Bij het haventje was het namelijk veel te ondiep voor ons. Dit hield in dat we natuurlijk weer moesten wachtlopen vannacht, maar zo ver waren we nog lang niet.

Het was net aan 14.00 uur en we lagen daar heerlijk in de luwte dus al gauw zochten we het "zonnedek" op. Lachen was dat natuurlijk. Op het water had je namelijk altijd nog een shirt en korte broek aan omdat het af en toe best wel frisjes was. Maar nu gingen de bikini's en zwembroeken aan en we verbrandden natuurlijk leven, maar ja, dat hoort er (zaker bij mij) nou eenmaal bij.

We aten vandaag aan boord en dat smaakte overheerlijk. Dat kwam waarschijnlijk omdat ik er zelf aan had meegeholpen. Eigenlijk hadden alle dames meegeholpen aan het bereiden van de maaltijd zodat wij gevrijwaard waren van de afwas.

Na de afwas werd de "nachtwacht" ingedeeld en aangezien het al vrij laat was werden zo langzamerhand de kooien weer opgezocht.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Paros
photo by: Stigen