Dagje op Paros [Πάρος]

Paros Travel Blog

 › entry 8 of 16 › view all entries

Mijn wacht voor deze nacht was van 7.30 uur tot 9.00 uur dus dat viel al met al reuze mee. De wind was gedurende de nacht behoorlijk verminderd en dat was wel gunstig. Op deze manier zouden er mensen uit de jachthaven weggaan waardoor wij in de haven konden gaan liggen. Dit duurde niet al te lang dus al gauw kon ik, met nog twee anderen, de kant op om brood te gaan halen. Eenmaal weer terug werd er snel ontbeten en deden we de afwas. Ik had vandaag "buitendienst" en dat hield in: het vernis afnemen en het koper poetsen. Meestal is het dan zo dat één of twee mensen je vrijwillig helpen zodat dat vrij snel voor elkaar is.

Nadat het jacht weer "netjes" was gingen we het dorpje in, hetgeen een erg gezellig dorpje bleek te zijn. We hebben daar met een klein groepje heerlijk in rondgewandeld.

Om een uur of twee kwamen we weer terug op de Zwerver waar we onze siësta doorbrachten. Het werd hierdoor al gauw wat later dan we wilden want we vielen heerlijk in slaap.

's Avonds hebben we lekker gegeten in een chique restaurant waarna we nog wat op de boulevard rondliepen en daarna nog een glaasje dronken. Rond middernacht was op het jacht alles rustig.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Paros
photo by: Stigen