Dagje op Hydra [Ύδρα]

Hydra Travel Blog

 › entry 4 of 16 › view all entries

Vandaag zouden we een vrije dag hebben op het eiland Hydra. Dit hield natuurlijk allereerst in dat we konden uitslapen en gezien de tijdstippen waarop iedereen zijn/haar kooi uitkwam werd dat wel gewaardeerd. Na een gezamenlijk ontbijt en de afwas ging ik, samen met nog drie anderen, de berg op naar het klooster dat daar ligt. Dit bereikten we na zo'n kleine twee uur lopen. Helaas was het klooster dicht dus moesten we onverrichter zake terug naar af. Je had hier echter wel een mooi uitzicht dus dat vergoedde de teleurstelling van het klooster een beetje.

Eenmaal weer terug op het jacht dronken we met z'n vieren zeker zo'n drie liter water weg. Hierna ging ik even liggen want ik was doodop, ik viel zelfs in slaap en daar was ik niet de enige in. Eenmaal weer wakker trokken we de zwemkleding aan en hebben we nog wat in zee gezwommen en natuurlijk nog wat in de zon gelegen. Maar natuurlijk net te lang want ik voelde er niet veel voor om nu al te verbranden.

Weer terug op het jacht werd de bekende borrel op de koningin gedronken en werd de vlag gestreken. Om een uur of tien maakten we ons weer klaar voor het avondeten. Dit keer aten we niet zo lekker maar je kunt het niet altijd goed treffen. Vandaag kropen we niet te laat in onze respectievelijke kooien want de volgende dag zouden we een lange dag voor de boeg hebben.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Hydra
photo by: Caliber-A