Dagje Amorgos [Αμοργός]

Amorgos Travel Blog

 › entry 13 of 16 › view all entries

Toen we vanmorgen wakker werden was het erg bewolkt en er stond een flinke wind. Reden genoeg om in de slaapzak te blijven liggen. Het ontbijt gebruikten we op de wal en dat bestond uit een heerlijk broodje met ei. Na het eten liepen we weer terug naar de boot en bespraken daar het weer. We waren het er allemaal over eens dat we met dit weer niet konden zeilen, dus daarover waren we gauw uitgepraat. Maar wat konden we wel vandaag doen?

Een groepje ging naar het strand en de rest, daar hoorde ik bij, maakte een wandeling naar de klippen. Hier waaiden we bijna uit ons vel want hier stond de wind natuurlijk helemaal fel op. Onderweg namen we nog een heerlijk ijsje. Dat was trouwens ons eerste ijsje van de vakantie want het is haast nergens te krijgen. Ook liepen we nog even door naar de andere kant van de baai, waar we de andere groep tegenkwamen, en daar zijn we even gezellig bij gaan zitten.

Na een leuke babbel leipen we weer door en om een uur of zes kwamen we weer terug bij de Zwerver. We aten weer in een restaurant, waar het eten goed smaakte. Na het eten werd er nog een spelletje gekaart en daarna gingen we weer onder zeil.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Amorgos
photo by: danielrice20