Yosemite National Park

Mariposa Travel Blog

 › entry 3 of 34 › view all entries

Zoals de vorige dag was afgesproken zou het ontbijt om 8.00 uur klaarstaan. Dus rond die tijd werd er opgestaan en stonden we in de rij om ons bord vol te laten scheppen met spek en kleine pannekoekjes. Mmmm, daar werd je helemaal warm van, want het was de afgelopen nacht best wel frisjes geweest.

Om 9.00 uur stapten we in de bus en werden we weer naar het Yosemite National Park gebracht. Hier werden we naar het informatiecentrum gebracht en vandaaruit moesten we onszelf maar zien te vermaken tot 18.00 uur. Met een groepje besloten we de shuttle-bus te nemen, die door het park rijdt. Op deze manier kwam je door het hele park, je kan uitstappen en instappen waar je maar wilde en dat allemaal gratis voor niks.

Als doel hadden wij Mirror Lake voor ogen en al gauw stapten we uit om aan de wandeling hiernaar toe te beginnen.

Om ongeveer 12.00 uur kwamen we hier aan. We moesten even door het ijskoude water lopen om op een klein strandje te komen, en hier gebruikten we meteen onze meegebrachte lunch. Het was niet veel, maar voor het moment moesten we het er maar mee doen.

Al gauw stapten we weer op en liepen we verder naar Snow Creek. Hier op de stenen zittende fristen we ons wat op en dronken we wat water.

Verder gingen we weer terug naar de shuttle-bus waar we weer op wilden stappen. Op een gegeven moment stapten we uit bij een cafetaria waar we wat te eten en te drinken namen, want daar waren we wel aan toe zo langzamerhand. Verder gingen we weer op de shuttle-bus naar het verzamelpunt. We waren hier nog wel een uur te vroeg maar ik moest mijn dagboek nog bijwerken dus daar had ik nu mooi de gelegenheid voor.

Om 18.00 uur reden we naar de camping. Hier werd direct voor het eten gezorgd wat deze keer bestond uit een kippepoot met groente. We gingen niet al te laat slapen want de volgende dag zou het ontbijt al om 6.30 uur klaar staan.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Mariposa
photo by: FrankMcD