Yellowstone National Park

Yellowstone National Park Travel Blog

 › entry 12 of 34 › view all entries

Inderdaad werde we om 5.00 uur uit ons bed getrommeld. Dit viel lang niet voor iedereen mee en daarbij sluit ik mezelf zeker niet uit. In bed was het namelijk al om te bevriezen laat staan daarbuiten. En dan je tenten inpakken terwijl de tentpalen bijna aan je handen vastvriezen. Maar uiteindelijk waren we toch zover dat we om 6.00 uur konden vertrekken.

Waarom zo vroeg eigenlijk? Dat zal ik vertellen. We zouden vandaag Yellowstone National Park bekijken en dit park is dermate groot dat we ieder uurtje extra mee moesten pakken. Natuurlijk sliep iedereen, behalve de chauffeur, in de bus verder dat kon haast niet missen. In Teton National Park, waar we gisteren al geweest waren, werde we wakker gemaakt om een mooie foto te maken en daarna kregen we in de bus ons ontbijt.

Dat ontbijt viel best mee het bestond namelijk uit koffie, blikje ananassap, vruchtenyoghurt, vruchtenbrood en een banaan. Daar konden we het wel even mee doen.

Ondertussen reden we rustig verder richting Yellowstone waar we om ongeveer half negen aankwamen. Iedereen was ondertussen behoorlijk doorgewarmd (en dat werd tijd ook). De eerste stop die we maakten in Yellowstone was bij Old Faithfull. Dit is de grootste geiser in het park die ook op geregelde tijden spuit. Hier bleven we dus even wachten en dat was zeer zeker de moeite waard. Na Old Faithful heb ik nog zoveel moois gezien dat ik na thuiskomst niet eens meer wist wat wat was bij het bekijken van de foto's. Met die foto's kun je natuurlijk nooit een juist beeld geven van het schoons dat ik allemaal heb gezien, maar het geeft in ieder geval een idee hoe het was.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!