Wisconsin Dells

Wisconsin Dells Travel Blog

 › entry 24 of 34 › view all entries
Mitchell - Corn Palace

Het was de bedoeling dat we vanmorgen om 7.00 uur ons ontbijt zouden nuttigen maar menigeen had eindelijk eens lekker in een echt bed geslapen dat dat wel ietsje later werd.

Om acht uur reden we weg, en het eerste dat we deden was het bekijken van Corn Palace. Dit vind ik voor Amerikaans begrippen een heel vreemd gebouw. Het doet dienst als een soort graanbeurs.

Eenmaal weer in de bus kwamen we er al gauw achter dat dit een echte busdag zou worden. Dit hield allereerst in dat er wat slaap ingehaald moest worden van de afgelopen nacht. We kwamen nu in de staat Minnesota. Dit is de staat van het graan. Ik voelde me hier dus prima thuis want het was een soort Nederland op grote schaal.

Verder ging het weer richting het oosten. We maakten natuurlijk de nodige pitstops maar die waren niet de moeite van het opnoemen waard. Er werden ook nog wat spelletjes gedaan om de tijd te doden.

Tegen zessen reden we over de Mississippi en kwamen hiermee in de staat Wisconsin. We reden nu door naar Wisconsin Dells waar we op de camping zouden verblijven. Aangezien het vanavond toch weer heel koud zou worden besloten we dit keer met vier mensen in een tent te slapen, dat zou een stuk warmer zijn.

Op deze camping kwamen we een andere groep tegen van dezelfde reisorganisatie die onze reis precies in omgekeerde volgorde deden. Hier zaten wel een paar Nederlandse mensen bij dus heb ik vandaag voor het eerst sinds zo'n twee weken weer eens Nederlands gesproken.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Mitchell - Corn Palace
Mitchell - Corn Palace
Mitchell - Corn Palace
Mitchell - Corn Palace
Mitchell
Mitchell
Wisconsin Dells
Wisconsin Dells
Wisconsin Dells
photo by: ela82