Weer terug thuis

New York Travel Blog

 › entry 34 of 34 › view all entries

Om ongeveer 2.30 uur werd ik wakker. De film was afgelopen en het was al helemaal licht buiten. Het ontbijt werd geserveerd en tevens werd ons verteld hoe laat het in Londen was. We moesten dus de klok vijf uur vooruit zetten. Met andere woorden, we hebben een ontzettend lang ontbijt gehad want het werd "pas" om 7.45 uur afgeruimd (hahaha).

Het duurde nu niet lang meer of de Engelse kust werd zichtbaar en om 9.15 uur landden we op Heathrow. Om 10.15 uur zou mijn volgende vliegtuig vertrekken dus ging ik met een noodgang met de bus naar een andere terminal om daar weer in te checken. Het vliegtuig bleek uiteindelijk toch ook nog wat te laat te vertrekken dus ik was ruim op tijd.

Rond 11.30 uur arriveerde ik op Schiphol en was al snel door te douane. Wachten op de bagage duurde iets langer dus het ontvangstcomitee moest nog even wachten. Het was heerlijk om weer thuis te zijn na zo'n actieve vakantie. Daar vandaag mijn vader jarig was viel ik met mijn neus in de appeltaart en daar had ik best trek in. Het feit dat er de hele dag visite was hielp mij meteen weer een beetje over mijn jetlag heen maar ik was wel blij toen ik 's avonds eindelijk weer in mijn eigen bed kon slapen.

Ik heb een heerlijke vakantie gehad.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
New York
photo by: herman_munster