New York

New York Travel Blog

 › entry 32 of 34 › view all entries

Vanmorgen werden we weer vreselijk vroeg gewekt. En toen ik mijn neus buiten de slaapzak stak bleek dat het vandaag helemaal niet zo koud was. In tegendeel zelfs het zag er allemaal heel erg zoonig uit. Dit helemaal in tegenstelling met de sfeer binnen de groep. Het is vandaag namelijk de laatste dag dat we samen zouden zijn en na bijna drie weken op elkaar te zijn aangewezen begin je elkaar behoorlijk te kennen. Nee, het zou die avond niet makkelijk worden. Maar niet zo somber, we zijn nog maar net met de dag begonnen.

Over de rit vandaag valt weinig te vertellen alleen dat het landschap van de staat New York in deze tijd van het jaar schitterend is. De bossen begonnen al herfstkleuren te vertonen en dat was echt heel erg mooi.

Rond een uur of vijf bereikten we New York. Zo gauw we hadden ingecheckt gingen we nog één keer met z'n allen naar een tent om wat te drinken. Dit even werd vreselijk lang gerekt maar op het gegeven moment moest het afscheid er toch van komen en namen we afscheid van elkaar alsof we elkaar al jaaaaaren kenden.

Met Kay, mijn kamergenote voor vannacht, ging ik nog eerst even wat eten en daarna gingen we terug naar het hotel om eens van een behoorlijke nachtrust te genieten.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
New York
photo by: herman_munster