Jackson / White water rafting

Jackson Travel Blog

 › entry 10 of 34 › view all entries

Dit keer mochten we echt uitslapen. Het ontbijt zou pas om 10.30 uur klaar staan dus een mooie gelegenheid om even naar de laundry te gaan en te kijken of al mijn kleren er in de zelfde maat uit zouden komen als ze er in gingen. Het viel behoorlijk mee en alles past nog steeds.

Rond het middaguur vertrokken we van de camping om te gaan wildwatervaren. De Snake River hier in de buurt is daar uitstekend geschikt voor dus dat zou een nat pak worden. We werden verdeeld over twee boten en daar ging het. Af en toe een beetje rustig en op andere stukken van de rivier behoorlijk onstuimig (in ieder geval voor iemand die zoiets niet echt gewend is). De Israƫli's begonnen te zingen om warm te blijven en de anderen klapten, stampten en neurieden mee om datzelfde te bereiken.

Weer terug op de camping moesten er gauw droge kleren worden aangetrokken zodat we het niet helemaal te pakken zouden krijgen. Vergeet niet we zitten aardig in het noorden van de VS en het is toch al half september. Hierna gingen we weer de bus in en werden we naar Jackson zelf gebracht om daar een paar uurtjes door te brengen in een stadje dat een behoorlijk Western uiterlijk heeft.

Terug op de camping werd er voor het diner gezorgd dat vandaag bestond uit taco's. Ook het kampvuur was ondertussen aangelegd waar we al gauw allemaal omheen zaten. We bleven hier vrij lang zitten want als je je iets te ver van het vuur verwijderde merkte je dat de temperatuur toch wel rond het vriespunt was. Probeer met die temperatuur maar eens te slapen in een tentje, dat hield dus in extra sokken aan en een dikke trui aan en dan nog was het lastig.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Jackson
photo by: daveruz90