Jackson

Jackson Travel Blog

 › entry 9 of 34 › view all entries

Rond 13.30 uur braken we het lunchkamp weer op en geingen we verder. We stopten onderweg nog een keer om wat te drinken, en ook werd er nog een omweg gemaakt naar een plaats waar een echte wigwam stond, die natuurlijk op de foto moest.

Nu gingen we rechtdoor naar de camping. Vlug werden alle tenten opgezet, en ook de keukentent werd opgezet want er was bewolking op komen zetten. Dit waren de eerste wolken die we zagen sinds we San Francisco verlieten, je kunt dus wel nagaan dat we overdag schitterend weer hebben. Zo gauw het echter etenstijd was barstte de bui los.

Het was de bedoeling dat we vandaag een kampvuur zouden hebben, maar gezien de weersomstandigheden hebben we dat maar een dagje opgeschoven we zouden hier per slot van rekening toch drie nachten blijven. Er was wel een goed alternatief gevonden. We zouden naar het stadje gaan en daar de beroemde "Million Dollar Cowboy Bar" met een bezoek vereren. Je moest bij binnenkomst wel bewijzen dat je in ieder geval 19 jaar oud was maar goed we hadden allemaal ons paspoort bij ons dus dat was geen probleem. Het was hier erg gezellig, de barkrukken waren gemaakt van zadels, en er waren een miljoen zilveren dollars in de bar vastgeschroefd dus hij deed zijn naam wel eer aan. Er was ook een groep van vijf muzikanten die een staaltje Country & Western muziek weggaven. De tijd vloog gewoon voorbij en voor we het wisten moesten we terug naar de verzamelplaats vanwaar we weer terug naar de camping werden gebracht.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Jackson
photo by: daveruz90