Detroit

Detroit Travel Blog

 › entry 28 of 34 › view all entries
Opwarmen bij het kampvuur

Het wakker worden is echt moeilijk in een warm bed. Dat zal de komende drie nachten wel weer veranderen wanneer we weer slapen in tentjes. Maar goed het is nog maar net ochtend en de dag was dus nog maar net begonnen.

Het ontbijt kregen we om 7.30 uur en het was de bedoeling dat we om 8.30 uur vertrokken. Dit liep wel iets uit de hand, maar dat hinderde niet want we zijn immers toch op vakantie. Al gauw verlieten we toch wel Chicago en ook het zonnetje wilde vandaag wel wat meewerken.

We bereikten nu snel de staat Indiana waar we met een noddgang doorheen gingen. Daarna kwamen we in de staat Michigan waar al snel de lunch werd gebruikt voor we verder reden richting Detroit. Om een uur of drie berekten we hier het Henry Ford Museum waar ze ons drie uur los wilden laten. Het probleem echter was dat we de klok nog een uur vooruit moesten zetten en ook dat het museum al om 17.00 uur dicht ging. Dit evenement zou dus maar tot morgenochtend moeten wachten. In plaats hiervan gingen we naar een overdekt winkelcentrum.

Om 17.30 uur was het verzamelen geblazen en reden we naar de camping. De tenten opzetten was een karweitje van niks en al gauw was ook het diner klaar. Na het eten nam ik nog even snel een hele warme douche om in ieder geval niet koud het bed in te hoeven stappen.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Opwarmen bij het kampvuur
Opwarmen bij het kampvuur
Detroit
photo by: vulindlela