Chicago

Chicago Travel Blog

 › entry 27 of 34 › view all entries

Na een heerljike nachtrust had ik behoorlijk moeite met wakker worden. Gelukkig kregen we om 7.30 uur een telefoontje om ons te wekken, anders had ik waarschijnlijk nog wel even doorgeslapen.

Na het ontbijt werden we nog heel even met rust gelaten waarna we er met de bus op uit trokken. Het eerst werd voor idereen een kaart van Chicago gekocht zodat we in ieder geval weer terug bij het hotel konden komen. Hierna gingen we naar de Sears Tower. Dit is het hoogste gebouw ter wereld (in ieder geval in 1983). Het telt 103 verdiepingen. Vanaf de top heb je een geweldig uitzicht over Chicago en het Michigan Lake. Het was niet zulk helder weer dus veel verder konden we niet kijken. Die lift gaat trouwens met een noodgang en je kunt beter je mond open houden want anders had je onderweg behoorlijk last van je oren vanwege de luchtdruk.

Weer beneden werden we naar een museum gebracht. We kregen daar onze lunchpakketten en een "schop onder onze kont" en we moesten ons maar zien te vermaken tot 19.00 uur want dan zou het diner klaar zijn.

Eerst gingen we het museum bekijken hetgeen zeker de moeite waard was. Weer buiten bleek dat het ineens behoorlijk bewolkt was geworden maar het was nog niet zo heel erg koud dus dat viel mee.

Het eerste wat nu gebeuren moest was het bevestigen van de terugvlucht naar huis. Het kantoor van Panam had ik vanuit de bus al gezien en het was niet ver bij het hotel vandaan. Na deze zakelijke beslommeringen gingen we downtown Chicago in.

Weer terug bij het hotel hebben we nog wat tv gekeken voor we aan het diner gingen wat vandaag bestond uit KFC chicken wings met brood.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Chicago
photo by: mahoney