Terug in De Koog // Back in De Koog

De Koog Travel Blog

 › entry 25 of 32 › view all entries

English version can be found below.

Weer teruggekomen gingen Ma, Edith en ik nog even een boodschap doen. Er was braderie, dus namen we ook een paar dingen mee o.a. warme pinda’s. Bij het restaurant speelde een trio, en ik vond dat ze het niet gek deden. Een drummer, een gitarist en een organist. Weer thuis gekomen heb ik met Edith nog een spelletje gedaan en dit keer won ik het.

Na het eten, dat bestond uit kip en aardappelen, maakten Ma en ik nog een lange wandeling door het duin en over het strand weer terug. Op het strand werd een wedstrijd sportvissen gehouden dus was het er erg druk.

Toen we weer thuis waren dronken we nog koffie en melk waarna ik onder de douche ging.

Na het douchen deden we nog een spelletje canasta en we hebben zelfs nog heerlijk pinda’s gedopt maar toen werd het toch echt tijd om naar bed te gaan.

 

Back in our bungalow again we went to the supermarket again. In town there was a fair going on with some live music which wasn’t too bad. After dinner my mother and I took a long walk through the dunes and on the beach. There was a fishing competition on the beach so it was very crowded. Back with the others again we took some drinks and played cards and then went to bed.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De Koog
photo by: polvandenwirre