dag 84

Harstad Travel Blog

 › entry 11 of 19 › view all entries

Vandaag is mijn laatste dag alweer. Ik zou het bijna jammer gaan vinden om weer naar huis te gaan, want de afgelopen dagen is het hier uitzonderlijk mooi weer geweest. Dit weekend heb ik nog een lange wandeling gemaakt met Bella en op zaterdagavond ben ik naar het meest noordelijke punt van het eiland gefietst om de ondergaande zon te bekijken (die op dat moment niet zichtbaar was door een wolk, maar dat kon ik pas zien nadat ik anderhalf uur gefietst had).

De zon gaat hier officieel om 10 over 10 onder en hij komt om kwart voor 4 weer op, maar het is al een paar weken geleden dat het nog echt donker werd. Als ik naar bed ga is het in ieder geval nog steeds licht of dan begint het alweer licht te worden, maar ik heb als doorgewinterde student geen problemen met slapen bij daglicht. Ik vertelde gisteren tegen Sandra dat ik vroeger thuis moest komen als het donker werd op straat, maar hier zou dat betekenen dat ze Trygve 3 maanden niet zou zien.

Hier zijn de laatste foto's van Harstad en de boerderij die ik in de afgelopen dagen heb gemaakt. Hierna kan ik een week niks op mijn blog zetten, maar als ik weer thuis ben, zal ik ook de foto's van mijn reis erop zetten.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Harstad
photo by: ela3211