Verontschuldigingen voor het uitblijven van updates

Cuernavaca Estado de Morelos Travel Blog

 › entry 6 of 12 › view all entries

Zoals de meeste van jullie weten ben ik inmiddels al bijna 3 maanden in Mexico. Waarvan ongeveer 2,5 maand in Mazatlan. Sinds ik in Mazatlan ben aan gekomen heb ik vrijwel niks meer van me laten horen via me weblog. Enerzijds is dit door tijdgebrek gekomen en anderzijds doordat ik het gewoon simpel weg vergeten ben. Kan gebeuren maar hiervoor wou ik graag mijn verontschuldigen aan bieden. Daardoor zal ik in de aankomende dagen zoveel mogelijk proberen te melden over alle dingen die met me zijn gebeurd in de afgelopen maanden. En ik kan al verklappen dat er ontzettend veel gebeurd is. Zo ben ik de afgelopen tijd ontzettend gegroeid in me geloof en spreek ik net ietjes beter Spaans dan dat ik eerst deed. (wat waarschijnlijk ten koste is gegaan van me Engels en me Nederlands, maarja “so be it”

In het kort over de dingen die ik afgelopen tijd heb meegemaakt. Zo heb ik al huizen gebouwd, ben ik begonnen met me afstudeer project, heb ik ontzettend veel nieuwe vrienden gemaakt, ben ik op outreach naar Mexico City geweest en ben ik momenteel weer bij me schatje om vervolgens volgende week richting Chiapas te gaan samen met me moeder.

Ik hoop jullie in de aankomende tijd meer op de hoogte te houden dan ik eerder heb gedaan. Mijn verontschuldigen daarvoor

Met vriendelijke groet mij

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Cuernavaca Estado de Morelos
photo by: eschroeder12