Tucson deel 2

Tucson Travel Blog

 › entry 7 of 16 › view all entries
Jean en Dennis bij een Saguaro cactus

Hier zijn we weer! En deze keer vanaf een gewone computer; dat typt wel zo handig!

We zijn inmiddels in Scottsdale (Phoenix) beland, na weer een mooie dag, met veel indrukken. We zijn vanmorgen begonnen in het Saguaro National Park. Dit park is vernoemd naar de duizenden cactussen die er in staan: Saguaro's. Cactussen van soms wel 10 meter hoog, met 1,2 of meer vertakkingen. Als jullie de foto's zien, zullen jullie ze zeker herkennen van (teken)films. Het was een heel mooi park, en maakte veel goed van de slechte indruk die we van Tucson gekregen hadden een dag eerder. We hebben met de auto een rondje gereden door het park; een groot deel 'off-road', wat Dennis erg leuk vond. De achterkant van de auto was daarna behoorlijk zanderig! We hebben een paar kleine wandelingen gemaakt, maar op een gegeven moment was het echt te warm om nog te wandelen.

Een Saguaro cactus
Toen zijn we het park uitgereden en zijn we naar Old Town Tucson gegaan; een western dorpje waar allerlei western films opgenomen worden. Dit was wel leuk om door te lopen, maar de attracties en voorstellingen die er waren, waren niet echt geweldig. Bovendien was het midden op de dag en veel te warm om echt veel buiten te doen. Dus zijn we rond half 2 weer in de auto gestapt en via een scenic route naar Scottsdale gereden. Onderweg hebben we geluncht in Florence, een dorpje langs de weg.

Vanavond gaan we lekker wat eten en drinken hier in Scottsdale; het ziet er gezellig uit dus dat moet zeker lukken. Of we morgen nog een dag hier blijven of weer richting het noorden trekken, weten we nog niet. We moeten in ieder geval op woensdag in de Grand Canyon zijn; voor die tijd hebben we niets anders besproken, dus kunnen we het nog flexibel indelen.  

Zo, nu gaan we nog even proberen om wat foto's op de site te zetten. Ben benieuwd of het lukt.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Jean en Dennis bij een Saguaro cac…
Jean en Dennis bij een Saguaro ca…
Een Saguaro cactus
Een Saguaro cactus
Tucson
photo by: walterman9999