Joshua Tree, daarna door naar Tucson

Tucson Travel Blog

 › entry 6 of 16 › view all entries
verbrande Joshua Trees
Ja ja, het is er toch echt van gekomen! Vanaf vandaag zijn Jean en Dennis officieel geregistreerd als getrouwd! Neeltje was getuige. En dat terwijl we nog niet in Las Vegas zijn. Hoe het zit? We hebben vandaag een nationale parkpas gekocht, die ondertekend moest worden door 2 mensen. Jean en Dennis hebben ondertekend, en wat stond er bij de tweede handtekening? Spouse, oftewel echtgenoot. Jean heeft daar z`n handtekening gezet, en is dus bij deze getrouwd met Dennis. Maar nu even serieus. We zijn vanmorgen vroeg richting Joshua Tree National Park geden. Uiteindelijk was het `s nachts niet kouder geworden dan 41 graden, dus om 7 uur toen We gingen rijden, was het ook alweer aardig zweten. Gisteravond hadden de terrassen trouwens installaties om nevel te verspreiden, zodat het redelijk uit te houden was.
'Teddybeer' cactussen
Maar weer terug naar vandaag. We zijn dus naar Joshua Tree gegaan, een Nationaal park met Joshua Trees en cactussen. We zijn er met de auto doorgereden, en af en toe even gewandeld. Leuke dingen gezien, maar een ochtend in het park,was wel genoeg, wat ons betreft. Daarna zijn we doorgereden naar Tuscon. Een lange weg, vrij saai om te rijden, maar wel mooie uitzichten. Langs de weg lagen honderden kapotte banden. Blijkbaar neemt niemand die mee. We hebben een paar auto`s gezien met een platte band. Maar met onze auto ging alles gd, gelukkig. Eenmaal in Tucson, zijn we even rond gaan rijden om te kijken waar cafe`s en bars waren. Dat viel nog niet mee, uiteindelijk hebben we wel iets gevonden. Maar geweldig was het niet. Dat bleek ook wel toen we gingen eten. Het werd allemaal een beetje vreemd, guur. We hebben wat gegeten (heerlijk overigens) en zijn toen terug gegaan naar het hitel. Daar zitten we nu, het huwelijk van Dennis en Jean te vieren. Morgen gaan we naar een nationaal park met megacactussen, en naar een filmset van western Films. Daarna rijden we door naar het noorden (Phoenix, Sedona) want we willen niet nog een avond in Tucson zitten. O ja, ik moet even van Dennis rectificeren: hij wist wel hoe de tankdop los moest! En we hebben een koelbox gekocht die lekt, dus dat moeten we nog ff fixen
Maikel says:
Wat een Fantasties nieuws Jean en Dennis.....ik had veel verwacht maar dit.....nee.
Ik wens jullie nog veel plezier in het land van uncle sam en het is heel leuk om hier te lezen wat jullie allemaal zien en meemaken.

Vele groetjes uit het ook puf hete 34gr Panningen

Maikel,Maartje en Kai
Posted on: Jul 25, 2006
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
verbrande Joshua Trees
verbrande Joshua Trees
Teddybeer cactussen
'Teddybeer' cactussen
Tucson
photo by: walterman9999