Välilasku Shanghaissa

Shanghai Travel Blog

 › entry 4 of 17 › view all entries

 

Eilen Suomessa turvatarkastuksessa minut nopeasti tutkittiin, onneksi ei vedetty sivummalle. Eipä ole ennen tehty sellaista. Se taisi tutkia joka toisen melkein. Ja tänään Kiinassa turvatarkastuksessa sekä Timo että minä piipattiin ja tutkittiin sillä laitteella.

 

Oli hassua tulla taas Kiinaan ja nähdä tuttu lentokenttä. Kirsiä tuli kova ikävä. Harmitti, kun en tiennyt, että laukut pitikin viedä itse jatkolennolle. Olis ollut mahdollisuus nähdä sitä, mutta se olisi ollut kyllä tosi kaukaa, kun ei ihan sinne puolelle päästy. Eikä ollut kyllä pahemmin aikaakaan. Lippuja ja lappuja sai täyttää taas miljoona ja sama takaisin tullessa.

 

Bussikyydissä koneelle jouduttiin seisomaan hurjan kauan. Jo nyt rupesi ihmiset vähän tuijottamaan bussin ainoita pellavapäitä. Kyllä ne kiinalaiset on sitten puheliaita eikä yhtään voi verrata sitä suomalaiseen melankoliaan. Hyvin levottoman ja rauhattoman, kiireisen oloisia. Bussissa niiltä meni hermo, kun ei päästy ulos. Rupesivat hakkaamaan ikkunoita ja huutelemaan. Lopulta löysivät napin, mistä ovet sai auki ja menivät ulos –ainoastaan huomatakseen, että heidät käskettiin takaisin bussiin. Ovet suljettiin. Sitten ihmiset jo kutsuttiinkin pois bussista, mutta ei onnistunut silloinkaan. Vielä piti mennä takaisin. Mistä näistä tietää. Me vaan Timon kaa katsottiin bussissa, kun porukka ravaa edestakaisin. On nähty taas hyvin tutunnäköisiä teepurnukoita. Ei ole kiinalaista teehen katsominen..

 

Sormet on kuin nakit ja naamakin on turvonnut ja jalat kans. Sormukset ei lähde sormesta. Ei viimeks tainnut olla niin pahasti. Nyt on parempi olo, kun sai vähän nukuttua. Kello on yli 10.00 Suomen aikaa. Olemme myöhässä. Laskeutuminen vartin päästä.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Shanghai
photo by: Chokk