Caple carilla Sentosalle, Siloso beach, Dolphin Lagoon, lähikontakti bytonin kanssa, ostoksia

Singapore Travel Blog

 › entry 11 of 17 › view all entries

 

Viimeinen päivä. Aamupala. Täällä laitetaan muuten kurkun päälle öljyä.

 

Taksilla HarbourFront Centreen ja cable car •kyydillä Sentosalle. Neljä mahtuu siihen kyytiin. Ne lähti yhden talon 15 kerroksesta. Oli hurjan korkealla, hirvitti. 2 amerikkalaista naista naista aikoo mennä bussilla takaisin, vaikka ovat ostaneet menopaluu •lipun. Kyyti on tosi nopea. Kiva silti. Hienot näkymät. Merlion näkyi.

 

Menimme Siloso beachille bussilla. Emme nähneet apinoita, vaikka kylteissä kiellettiin niiden syöttäminen. Menimme sillan kautta pieneen saareen. Söimme Hägen Daz’s jäätelöt, tutusta ”firmasta” uskalsimme. Se ehti sulaa ennen kuin ehti syödä. Rannalla kuuntelimme aaltoja.

 

Oli tosi kuuma, vaikka aurinko oli pilvessä ja sadepilviä taivaalla. Polkuveneitä olisi voinut vuokrata.

 

Kävimme katsomassa Dolphin Lagoonissa  delfiinien esityksen. Minua edelleen harmitti niin, että ihan itketti. Sinne pääsi pari vapaaehtoista avuksi, mutta minä en älynnyt viitata ajoissa. Rahaa vastaan sai kuitenkin käydä silittämässä niitä valokuvan oton ajan ja sellaisen muistokuvan minä sitten sain. Paransi kyllä mieltä. Delfiinit oli pink dolphineita eli väriltään vaaleanpunaharmaita. Niiden iho oli kovempi, rosoisempi ja paksumpi kuin luulin. Sitä sai silittää ihan hetken vaan ja vain tietystä kohdasta.

 

Join baarissa kaksi pina coladaa ja Timo olutta. Todella hyvää. Sadekuuron ajan siinä istuskelimme.

 

Sen jälkeen menimme riippusiltaa pitkin saareen, joka oli Aasian mantereen eteläisin piste.

 

Sitten menimme uimaan. Rannalla oli hyvät puku- ja suihkutilat. Vesi oli suolaista ja kellutti hyvin. Oli lämmintä.

 

Menimme rantabussilla (tram) bussille ja sieltä cable cariin. Ennen lähtöä maksettiin siitä, että otamme kuvan kun 5 kiloinen byton on Timon harteilla. Mies halusi lisää rahaa ja iski varoittamatta käärmeen minun harteille. Minusta se oli kivaa ja olisin halunnutkin kokeilla, mutten halunnut maksaa. Niinpä sain uuden kokemuksen ilman maksua, mutten tietenkään kuvaa. Se painoi paljon ja veti hiuksiani. Se ei kauheemmin hirvittänyt, kun se oli niin hidasliikkeinen.

 

Sitten menimme Vivo Cityyn ja HarbourFront Centeriin. Ostin kahdet kengät, sortsit ja Kirsille tuliaisen. Sitten jonotettiin 1 ½ tuntia taksijonossa. Pakattiin.

 

Taksit ja muutkin autot ajaa täällä viivan keskellä ja vilkku on päällä puolet matkasta, vaikkei olis just minnekään kääntymässäkään.

 

Baarissa istuessa muuten Timo tunsi jonkin ötökän jalallaan ja mäiskäisi sitä, mutta huomasikin vasta sitten, että se oli sisilisko, joka säikähti raukka niin, että pudotti häntänsä.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!