tijd gaat snel

New York Travel Blog

 › entry 20 of 25 › view all entries
Hallo!

En al weer is er een week voorbij. We zijn nu goed over de helft van ons verblijf hier. De laatste lessen hebben we afgelopen maandag gehad. Verder stond afgelopen week van dinsdag tot vrijdag voor de opleiding in het teken van pre-production. Voorbereiden voor de laatste film. Lokaties regelen, toestemmingen om te mogen filmen aanvragen. materialen en acteurs/actrices zoeken en boeken etc...
Fran en ik hebben daardoor ieder een vrije dag gehad. donderdag had de groep nog een vergadering, om afspraken te maken wie wanneer gaat filmen en hoe de voorbereidingen lopen.
Vandaag is het check-out dag. Dus de camera en andere benodigdheden die ze van de opleiding gebruiken ophalen. Vanaf vandaag kan er dus gefilmd worden aan de final film.
De crew van Tom begint woensdag met zijn film. Hij is de eerste van zijn groep.
Dat betekent dat we de komende dagen niet zo heel veel hoeven te doen. Tom kan nog verder voorbereiden. Fran en ik staan standby. mocht hij ons nodig hebben, dan kan hij ons een sms sturen.
Vanmiddag gaan Fran en ik samen nog een wasje draaien. En daarna gaan we met z'n drien eten. Rick heeft zijn vriendin op bezoek. Dus die zullen we wel wat minder zien komende week :)
Het begint al bijna gewoon te worden om hier te zitten.
In het hotel is de internetverbinding soms erg magertjes, maar andere momenten kan ik weer prima uit de voeten en alles doen wat ik wil doen.
Volgende week moet ik binnen het hotel verhuizen. Dat valt echter samen met de filmdagen van Tom. We zijn dan niet in New York. Dus ik heb de laatste nacht van mijn huidige kamer kunnen annuleren. Nu moet ik alleen nog met de hotel manager overleggen of mijn koffer hier wel een nachtje mag blijven. Daarna kom ik namelijk weer terug voor nog eens 3 weken hotel in een andere kamer.
Eerst was er gezegd dat mijn koffer wel mocht blijven staan, maar toen ik van de week de nacht annuleerde werd er gezegd dat mijn koffer een dag kon blijven staan, maar dat ie s avonds voor 10 uur opgehaald moest zijn. Tja daar heb ik niks aan als ik er een hele nacht niet ben. Gaat vast goed komen.
Nou mensen, jullie zijn weer aardig op de hoogte. Hou mij ook op de hoogte van jullie belevingen. Altijd leuk om mail te krijgen.
O ja even voor de duidelijkheid. reacties die je hier plaatst zijn openbaar en kunnen dus door iedereen gelezen worden.
Maar je mag me ook altijd mailen: brieven_mirjam@hotmail.com.
Tot gauw!

Knuf,
Mirjam
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
New York
photo by: herman_munster