EuropeFranceBiot

Lasitehdas, lasinäyttely, town tour

Biot Travel Blog

 › entry 18 of 25 › view all entries

 

Heti koulun j√§lkeen mentiin kotiin ja sielt√§ suoraan Biot‚Äôiin Desireen, Hannan ja Annetten kanssa. Reissu oli ihan mielenkiintoinen. K√§ytiin katsomassa, kuinka lasista syntyy vaikka mit√§. K√§ytiin my√∂s sellasissa n√§yttelyiss√§, joissa oli lasitaideteoksia esill√§ yms. Katsastettiin my√∂s Biot‚Äôin kaupunki/kyl√§. Rakastan kaikkea vanhan tyylist√§ ‚Äďkivirappusia, vanhoja taloja, hienoja kirkkoja‚Ķ

 

 Sit tultiin takaisin kotiin. Olin muuten puhunut unissani viime y√∂n√§. Se oli toinen kerta. Nyt sanoin englanniksi: ‚ÄĚI dont know‚ÄĚ, kun Hanna kysyi, ett√§ ‚ÄĚMit√§ nyt taas?‚ÄĚ. Hassua, kun en m√§ yleens√§.

 

Ruoalle tuli sit Annetten veljen tyttö ja sen poika (40 v. & 6 v.). Ne tuli Kanadasta; puhuivat ranskaa ja englantia. Oli oikein kiva, kun joku ymmärsi asiani heti, kun selitin sen enkuks. Yleensä ei niin käy ranskan kanssa. Kävi siinä sit vielä Annetten veli ja sen vaimokin. Oli tosi rattoisa ilta. Viiniäkin meille aina tarjotaan, mutten tykkää. Syötiin paellaa, jossa oli isoja katkarapuja, simpukoita, valkeaa kalaa ja jotain mustekalan tapaista. Ne oli oikein hyviä! Sit, kun Caro & Alex oli lähdössä, antoi Alex halin ja ranskalaiset suukot meille kaikille. Suloinen! Tuli oikein ikävä tätä paikkaa jo nyt!

 

Biot

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Biot