Tervetulojuhla ja Oxnardin auringonlasku

Oxnard Travel Blog

 › entry 5 of 47 › view all entries

Koulussa, mutta ei varsinaisia tunteja.

 

Sit illemmalla oli tervetulojuhla. Syötiin ja juteltiin perheiden kaa. Kävelin ja kiikuin Mollyn kaa. Tapasin Ann:in siellä. Tutustuin siihen koulussa.

 

Sit Molly ja Rikke ja mä mentiin Oxnard beachille auringonlaskua katsomaan, mutta sitten kuitenkin missaattiin se. Oxnard beachillä oli tosi siistiä. Ilma oli kyllä viilee ja vähän paleli, mutta laineet oli tosi siistit ja korkeet, ilma punertava. Tosi romanttinen paikka. Sit rupes jo väsyttämään. Jeanne tekee vielä pitkään paperitöitä, joten en pääse nukkumaan.

 

Vuoret on täällä mahtavan näkösii. On ihana ajella & katella maisemia. Kävin myös kaupassa. Se oli kai näille pieni, mut sieltä löytyi paljon ja kaikenlaista. Tämä on ollut kivempi päivä, vaikka koulussa olikin ehkä hiukan tylsää. Jeanne on hirmu huvittava. Puhuu & nauraa koko ajan. Pisti 3 poikaa & 2 tyttöö laulamaan luokan eteen, kun myöhästyivät tunnilta.

 

Valinnaisiin matkoihin meni 478 dollaria. Hirvittää tuo rahankulku. Huomenna Santa Barbaraan. Soitin kotiinkin aamulla. Me mennään Brianin kaa Jeannen kyydillä kirjastolle, josta lähtee meidän keltainen koulubussi. Testi meni kai hyvin. Siinä oli ainakin sama alku kuin Englannissa.

 

Oxnard Beach

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Oxnard
photo by: cimtech