Jälleen pakollinen kirkossa käynti, elokuvien katsomista

Newbury Park Travel Blog

 › entry 31 of 47 › view all entries

 

Katoin leffan: An Eye for an Eye.

 

Menin kirkkoon syömään pizzaa. Oli tarkoitus mennä jonnekin muualle, muttei mentykään.

 

Sit Mollyn kaa leffaan kattoo: Frighteners. Oli aika tyhmä.

 

Jätkät autoista vilkuttelivat meille yms. Amerikkalaiset on tosi paljon avoimempia kuin suomalaiset.

 

Välillä haluun hirveesti kotiin ja välillä taas en yhtään. Mielialat ailahtelee tosi nopeesti. Sen ainakin tiedän, että hirvee ikävä näitä ihmisiä jää & tätä paikkaa ainakin tulee.

 

On vähän huono olo vielä vatsataudin jäljiltä.

 

Hassua katsoa Universal leffoja, kun on ite käynyt siellä, missä ne on tehty. Nytkin vaan mietin leffassa talojen kestävyyttä ja ympäristöä.

 

Ajeltiin Mollyn kaa enkä millään keksinyt puhuttavaa. Molly ite sit jutteli kaikkee ja kyllähän mäkin aina väliin jotain sanoin.  Musta ois niin siistiä, jos meilläkin Suomessa tervehdittäis tuntemattomia ja ruvettais tosta vaan puhumaan ventovieraille. Se ois vielä niin helppo tapa tavata uusia ihmisiäkin. Tietenkin suomalaisissakin on paljon hyviä puolia.

 

Tänään kirkossa rupes melkein itkettämään. Ihmiset lauloi, samoin minä. Ajattelin kai taas takaisin lähtöä. Siellä kirkossa on jotenkin niin ”herkkää”.  Kaikki uskoo yhteen suureen ja yrittää tehdä parhaansa. Tais olla eka kerta, kun oikein kunnolla aattelin sitä, mitä siellä edessä puhuttiin. Sillä miehellä, joka puhui, on tosi järkeviä ajatuksia, mm. anteeksiantamisesta. Sit se pisti aina Jumalaa sinne väliin. Siitä mä en niin tiedä.

 

Yksin matkustaminen aina lähentää perhettä. Sitä aina vähäks aikaa älyää, miten tärkee se perhe onkaan.

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Newbury Park