Itkuinen lähtö

Newbury Park Travel Blog

 › entry 44 of 47 › view all entries

 

Kaupungille Mollyn kaa hetkeks.

 

Itkeskelin.

 

Sit kiireen vilkkaa koululle. Kaikki tuli mua saattamaan. Itkin ihan mojovasti ja vieläkin hetkittäin. Kaikki halas mua, jopa Ken.

 

Eilen menin eläinkauppaan. Hirveetä, kun koiria pidetään häkeissä, pienissä sellaisissa. Useimmat on yksin. Kyllä ne kuulemma vie ne kotiin yöks, mutta silti…

 

Jeanne just sanoi, et ens kesänä ois kiva, jos mä pääsisin tulemaan tänne uudelleen. Mä menen kuitenkin silloin Ranskaan.

 

Maggy sanoo mua siskokseen. John toi Hawailta tuliaisia jopa mulle •käsirasvaa. Sitä kun hämmästelin, niin Maggy siihen: ”Sä oot perheenjäsen.” Että itkettää.

 

Charley soittaa saksofonia.

 

Oon pakannut matkalaukun (25 kiloa), putkikassin (n. 7 kiloa muistaakseni) & EF •repun. Sit vielä toinen reppu Ranskaan otettavaksi.

 

Tänä aamuna Maggy tuli kyyneleet silmissä mun sängyn viereen mua halimaan: ”Älä mee”.

 

Myöhemmin lentokoneessa:

 

Maggy itki. Sain Pålilta kirjeen, jonka sain avata vasta lentokoneessa, mutta avasin sen jo kentällä. Hyvä mielihän siitä tuli. Siinä oli Pennywisen piirustus & paperi, jossa pieniä kuvia ja kirjoitusta.  Ihania ihmisiä. On nyt jo hirvee ikävä niitä kaikkia.

 

Kauhee oli raahata matkatavaroita. Ihana oli tavata kaikki kamut taas. Hyvä ryhmähenki. Ikävä tulee. Osoitteita ollaan vaihdeltu.

 

Ollaan lennetty noin 4 tuntia tai vähän enemmän. Nukuttaa.

 

Oon Tanjan & Marjon kaa ihan lähekkäisillä istumapaikoilla. Satunkin kanssa halailin. Hassua, kun olo näiden uusien kamujen kaa tuntuu niin tutulta ja normaalilta.

 

Nyt taas itkettää, kun piti lähteä, vaikka onkin ihanaa nähdä kotiväki.

 

Molly sanoi, et mun englanti on parantunut ja olen ainakin itsevarmempi. Sen ja Maggyn kaa halailtiin ennen lähtöä.

 

Ihme, ettei täällä lentsikassa palella yhtään, vaikka viimeks olin täysin jäässä ja oli vielä paljon päälläkin. Silloin olin kyllä 40 asteen kuumeessa.

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Newbury Park