AfricaGhanaAccra

MY WORK IN GHANA ON THIS MOMENT

Accra Travel Blog

 › entry 1 of 1 › view all entries
KONKOMBA MARKET

VIJF JAAR GELEDEN BEN IK VANUIT NEDERLAND VERTROKKEN ALS MISSIONARIS VAN DE SMA .        IK WERD GEZONDEN NAAR GHANA WEST AFRIKA.

EERST HEB IK EEN JAAR IN BUDUBURAM,EEN LIBERIAANS VLUCHTELINGENKAMP, GEWERKT.        DAAR WERKTE IK VEEL MET STUDENTEN DIE ONDER SPONSORSHIP VIELEN, AIDS PATIENTEN EN FAMILY BEGELEIDEN IN APAM HET KATHOLIEKE ZIEKENHUIS WAAR WIJ ONDER VIELEN, GEHANDICAPTE KINDEREN BEGELEIDEN EN MENSEN DIE GEWOON ADVIES OF EEN LUISTEREND OOR NODIG HADDEN. IK WOONDE IN EEN KLEIN DORPJE VLAKBIJ HET KAMP HEEL GAAF, ECHT AFRIKAANS. DIT WAS ECHT EEN HELE MOOIE TIJD. HELAAS VERLIEP DE SAMENWERKING MET MIJN NEDERLANDSE COLLEGA NIET ZO SOEPEL EN WAS IK GENOODZAAKT ANDER WERK TE GAAN ZOEKEN.

MENSEN LEVEN OP DE OUDE VUILNISBELT IN ACCRA
   ZO KWAM IK TE WERKEN MET STRAATKINDERENMEISJES: STREET GIRLS AID, IN ACCRA. HIER VERZORGDE IK MEISJES (12-20JAAR) DIE ZWANGER WAREN. HEN BEGELEIDE IK MET DE BEVALLING ZOWEL VOOR, TIJDENS EN NA DE BEVALLING. DIT WAS ERG LEUK WERK, MAAR TOCH WERD IK GEROEPEN DOOR EN GROEP MENSEN WAAR HELEMAAL GEEN AANDACHT VOOR IS IN GHANA EN DAT IS VOOR MENSEN MET EEN PSYCHIATRISCH PROBLEEM.

GHANA KENT MAAR DRIE PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN: ASYLUM DOWN IN ACCRA CENTRUM, PANTNAG IN ADENTA EN ANKOFOH BIJ CAPE COAST. IK WERK IN HET ZIEKNHUIS IN DE STAD ASYLUM DOWN WAAR IK OP VERSCHILLENDE AFDELINGEN HEB GEWERKT (DEVOTION, SPORT EN SPEL) EN VANDAARUIT HEB IK EEN COMPUTERKLAS OPGESTART VOOR PATIENTEN MAAR OOK VOOR VERPLEEGKUNDIGEN EN NU BEN IK BEZIG MET HET OPZETTEN VAN EEN BEZIGHEIDSCETRUM.  IN DIT CENTRUM GAAN WE WORKSHOPS GEVEN ZOALS: ZEEP MAKEN, SIERRADEN MAKEN, EN ALLERHANDE ANDERE CREATIVITEIT. WAT WE HEBBEN GEMAAKT GAAN WE VEROPEN IN DE WINKEL

GIFT SHOP EUFEMINA

NATUURLIJK HOOP IK DAT DIT EEN ENORM SUCCES GAAT WORDEN ZODAT IK MIJN WERK VOORT KAN ZETTEN IN DE ANDERE TWEE ZIEKNHUIZEN. DE VRAAG IS HOOG MAAR HET AANBOD LAAG DUS MISSCHIEN BEN IK GEZONDEN OM HIER IETS TE VERANDEREN..............................

MIJN DROOM IS: ACTIVITEITEN EN ZORG OP MAAT IN DE PSYCHIATRIE IN GHANA. 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
KONKOMBA MARKET
KONKOMBA MARKET
MENSEN LEVEN OP DE OUDE VUILNISBEL…
MENSEN LEVEN OP DE OUDE VUILNISBE…
KINDEREN DIE HULP NODIG HEBBEN
KINDEREN DIE HULP NODIG HEBBEN
LEVEN IN ACCRA
LEVEN IN ACCRA
LEKKER ZONNIG TOCH
LEKKER ZONNIG TOCH
MY GIRLS
MY GIRLS
Sponsored Links
Accra
photo by: qophys