Het blijft spannend

Amersfoort Travel Blog

 › entry 2 of 7 › view all entries
Met nog een dag te gaan blijft het tot het laatste moment spannend: heb ik op tijd alle stukken binnen? Gisteren maar eens gebeld met Baobab waar alles bleef. Uiteraard beloven ze dat het die dag nog wordt opgestuurd. Tot mijn verbazing ligt er als ik thuis kom inderdaad iets van hen op de deurmat: de catalogus van 2008!! Maar geen reisbescheiden :(

Vandaag dus nog maar een keer gebeld en jawel hoor, weer de belofte dat het opgestuurd wordt. Gelukkig houdt men zich nu wel aan hun woord en ligt even voor de middag met nog 46 uur te gaan voor vertrek alles in mijn mailbox. Wat een fijne uitvinding zijn e-tickets!

Bij de reisbescheiden zit ook de deelnemerslijst. 17 personen in totaal, 8 dames en 9 heren. Op het gastenboek had ik al gelezen dat er een gezinnetje mee gaat met een kindje van 10. Ben benieuwd hoe dat gaat worden...
Voor Rianne, die nog steeds niet weet dat ik mee, ga kan de verrassing nog even langer duren: ik sta onder mijn geboortenaam op de lijst en niet met mijn roepnaam. Dus wie weet kan ze nog even voor de gek gehouden worden tot ik ze op het vliegveld in Nairobi verwelkom :)

Afijn, alles compleet en klaar om te gaan hoor ik net van Antoinette dat er in het zuiden van Uganda ebola is opgedoken. Dompert, maar ff afwachten wat dit gaat betekenen voor de reis. Het inpakken kan in ieder geval beginnen!!!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Amersfoort
photo by: Haselager