Verhuizen een eerste indruk van mijn nieuwe view

Manhattan Travel Blog

 › entry 569 of 1090 › view all entries
De nieuwe view! Meer view op Harlem

Vandaag is het dé dag. De dag van de verhuizing! En de geschiedenis herhaalt zich, want ik zie dat ik drie jaar geleden (minus 2 dagen) ook aan het verhuizen was (zie hier). Om 9:00 uur had ik de lift tot mijn bescikking. Ik was al om 8:00 uur op dus na een snel ontbijt kon ik alvast de koffers met kleren in een reguliere lift-rit naar boven brengen. Ik zag nu het nieuwe appartement ook bij daglicht en tot mijn genoegen was de view nog beter dan bij avond!

Ik meldde me exact 1 minuut voor 9 bij portier Jeffrey, die aanvankelijk dacht dat ik Post Toscana ging verlaten en zichtbaar geschokt was. Jesus, de porter maakte de grote lift gereed voor verhuizing door de wanden te bedekken met dekens. Hij legde me uit hoe ik de lift moest bedienen.

De nieuwe view! Ik kijk nu niet meer op diverse flats maar er overheen of er langs
Ik had de lift nu helemaal voor mezelf de deuren bleven open staan en hij luisterde niet naar lift-verzoeken van andere verdiepingen. Ideaal!

Ik begon nu aan een ritueel dat bestond uit vele malen van het appartement naar de lift lopen en terug. Onvoorstelbaar hoe vaak ik dat vandaag gedaan heb. Hoe meer ik naar boven bracht des te groter de chaos. Toen om 2 uur de echte verhuiziers arriveerden, die me met het transport van tafel, bureau, bed en bank hielpen was de janboel niet meer te overzien.

Ik was nog tot laat in de avond in de weer met het in elkaar zetten van mijn boekenkast. Dat is in je eentje een heel gedoe, uiteindelijk heb ik de constructie met vele meters plakband en enkele planken in toom weten te houden en rechtop kunnen zetten. Het kostte moeite maar het is me gelukt en het geeft direct wat vorm aan de chaos.

Meer foto's van het nieuwe uitzicht treffe men hieronder aan.

gejah says:
Grappig, ik vroeg mij altijd al af hoe zoiets nu zou moeten.
Posted on: Nov 23, 2010
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De nieuwe view! Meer view op Harlem
De nieuwe view! Meer view op Harlem
De nieuwe view! Ik kijk nu niet me…
De nieuwe view! Ik kijk nu niet m…
De nieuwe view!Meer view op Harlem…
De nieuwe view!Meer view op Harle…
De nieuwe view!Meer zicht op de Tr…
De nieuwe view!Meer zicht op de T…
De nieuwe view! Ik kijk nu meer ov…
De nieuwe view! Ik kijk nu meer o…
Manhattan
photo by: Fitnessguru729