Verhuizen I

Manhattan Travel Blog

 › entry 567 of 1090 › view all entries
12:15 uur

Diegenen die mijn berichtgeving buiten de weblogs om gevolgd hebben weten natuurlijk al lang dat ik ga verhuizen. Het zit zo. Mijn 3 jaar expatship zit er qua visum sinds zondag 30 oktober op. Ik teer inmiddels op mijn nieuwe visum!

Met deze terminatie verliep ook de huur van mijn appartement 22F. Uiteraard kon deze verlengd worden maar, zo meldde het management van Post Toscana mij enige weken terug, weldra zou ook appartement 28F vrij gaan komen. Dit appartement is volledig identiek aan mijn huidige appartement, alleen heeft het uiteraard door de hogere ligging een betere view. En, tot mijn verrassing, bleek de huur ook nog eens veel lager.

Na toestemming van APG besloot ik om het aangeboden appartement te gaan betrekken. Het wordt aanstaande maandag opgeleverd.

16:00 uur
In feite is de verhuizing wiskundig gezien niets anders dan een translatie van 6 verdiepingen. Ik besloot de move dan ook zelf uit te voeren, met enige assistentie bij de grote dingen als kasten en bank.

De afgfelopen weken heb ik nijver de verhuizing voorbereid: adreswijzigingen, rommel weggooien, maar ook het bijelkaar sprokkelen van verhuisdozen. Vandaag nam ik de eerste stap. Het leegmaken van de kleren- en boekenkasten. Dit omdat collega Werner me morgen komt helpen met het uitelkaar halen van deze kasten.

Na een kort bezoekje met een koffer vol met oude kleren aan het Leger des Heils in Harlem, toog ik aan het pakken. Al gauw was de chaos niet meer te overzien en was daar mijn eerste (van vele) momenten van twijfel of dit nu wel een goed plan was.

Enfin, de kop is er af!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
12:15 uur
12:15 uur
16:00 uur
16:00 uur
Manhattan
photo by: Fitnessguru729