Vakantie Dag 17 - Albuquerque - Denver - New York

New York Travel Blog

 › entry 204 of 1090 › view all entries
Onderweg van Albuquerque naar Denver

Ochtend. En niet eens zo gek vroeg. We hadden deze dag heel luxe een vlucht midden op de ochtend. 9:15 uur vertrekken uit het hotel zou voldoende zijn. We nuttigden even het zoveelste complimentary ontbijt en laadden toen onze zooi voor het laatst in onze trouwe Impala.

Hoewel het vliegveld slechts een mijl van ons vandaan lag was het toch nog even spannend of de auto het zou halen. Het benzine-is-op-lampje brandde nu toch al diverse mijlen lang. We haalden het!

Bij het incheken bleek dat Frontier zich inmiddels ook tot de airlines die laten betalen voor een koffer inchecken had gevoegd. Jammer daarmee valt hij voor mij af. Omdat wij al eerder geboekt hadden hoefden wij niet te dokken. De vlucht ging weer naar Denver, een korte vlucht wederom met prachtige view op de Sand Dunes.

Denver International Airport

Helaas was de overstap in Denver nu verre van efficient. We moesten ruim 3 uur wachten. Die tijd doodden wij met de volgende interessante activiteiten: wandeling door de parkeergarage en het parkeerterrein, een uitgebreide lunch, heen en weer rijden met het shuttle treintje, etc. En eindelijk konden we dan naar onze vlucht naar New York Laguardia. Onder ons trok de lucht steeds verder dicht en we kwamen in uiteindeljk in een grauw en redelijk fris New York aan. De reis met de M40 bus naar Manhattan was weer een claustofobische. En toen was het over. Een leuke vakantie. Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten
Nog enkele foto's hieronder.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Onderweg van Albuquerque naar Denv…
Onderweg van Albuquerque naar Den…
Denver International Airport
Denver International Airport
Denver International Airport
Denver International Airport
Denver International Airport
Denver International Airport
New York
photo by: herman_munster