Times Square met de NL collega's

New York Travel Blog

 › entry 81 of 1090 › view all entries
Times Square NYC. vlnr: Moi, Luuk, Geert, Hans en Boudewijn. (Foto met dank aan Geert.)

Na een intensieve dag en een succesvolle meeting over PAM etc. met de NL collega's, werd ik door deze heren uitgenodigd om ze nogmaals  te vergezellen in mooi New York.

We hadden afgesproken in het hotel van de heren, waar ik eerst even de luxe suite, die Boudewijn en Geert wegens wanbeleid van het hotel toebedeeld gekregen hadden, mocht bekijken. Samen met Hans toog ik naar de 36e verdieping waar deze kordaat op een deur afstapte, er op bonste en luidkeels meldde dat hij van the booking office was en dat men de kamer "immediately" moest vrijmaken.
Jammer dat hij zich in kamernummer vergist had en een wildvreemde meneer open kwam doen. Deze kon er gelukkig wel de humor van in zien.

Aangekomen in de suite viel ik in de ene verbazing in de andere. Een enorme lange gang, slaapkamers zo groot als mijn woonkamer. Een grote woonkamer met stunning views. En zelfs een keukentje.

Luuk meldde dat hij in de hal wachtte dus Hans en ik gingen vast naar beneden. Boudewijn en Geert volgden veel later, dat kwam, zo meldde Geert later, omdat hij in het donker verdwaald was in de lange gang van zijn suite........

Na een gezellige en smakelijk maaltijd bij TGI Friday, zijn we nog even naar Times Square gelopen waar we als supertoeristen geposeerd hebben voor de foto.

Hoewel ik het enorm naar mijn zin heb in de US vond ik het toch ook erg leuk om de "oude" collehga's weer eens te spreken.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Times Square NYC. vlnr: Moi, Luuk,…
Times Square NYC. vlnr: Moi, Luuk…
New York
photo by: herman_munster