Terug naar de US 1 - Vliegtuig gemist...?

Schiphol Travel Blog

 › entry 32 of 1090 › view all entries

Wat vliegt een week snel om! Voor ik het wist stond ik weer op Schiphol.... Eerst nog even langs kantoor om mijn trouwe laptop, telefoon en toegangspas in te leveren, daarna naar de incheck. Op plaza rondgehangen en in de KLM lounge wat gedronken. De tijd vloog, snel naar de gate dus. Maar,.... (was ik nu echt zo laat?) bij de gate was het uitgestorvern. Wel stond de grote 747 er nog. Ik schrok me te pletter... ze zouden toch niet besloten hebben om maar eens wat vroeger te gaan boarden of zo...?

Met een versnelde pas arriveerde ik bij de gesloten balie... Slik, wat nu...?

Achter mij stond nog iemand vertwijfeld afwisselend naar zijn boardingcard en de lege gate te kijken. Vanaf de gate er tegenover schreeuwde een security-officer me toe dat de gate gewijzigd was, ik moest niet bij F4 maar E20 zijn... E en F, klinkt lekker dicht bij elkaar, maar het bleek een ware oefening voor de 4-daagse. Dat is een #$%^&-eind wandelen.

Samen met de vertwijfelde persoon spoedden we ons naar E20 waar een hele menigte rond hing. Niets aan de hand dus..... De security dame keek, zoals dat altijd gaat, vreemd op bij het X-rayen van mijn fagot, maar verder niets bijzonders, nou ja alleen dan dat er een flinke vertraging afgekondigd werd doordat men plotseling van vliegtuig (en dus ook van gate) had moeten wisselen. Ook nog eens een vliegtuig met beperkte video-assecoires... Mopper!

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Schiphol
photo by: Paulovic