Stem op de Europese Weermannen Partij!

Manhattan Travel Blog

 › entry 891 of 1090 › view all entries
De kieslijst

** This blog entry is in Dutch only because it reflects a Netherlands Only topic. Curious? Use Google Translate! **

In het verleden heb ik wat afgemopperd over het feit dat het stemmen voor Nederlanders in het buitenland een bureaucratisch festival van jewelste is. Zie bijvoorbeeld hier en hier.

Ik neem aan dat mijn blogs er niet aan bijgedragen hebben, maar ik denk dat meerderen hun onvrede over de electorale complexiteit uitgesproken hebben. Want vandaag kreeg ik een email van het Ministerie van Binnenlandse zaken met het verzoek of ik mee wil doen aan een pilot waarin onderzocht wordt of stemmen per internet mogelijk is.

Of het simpeler wordt weet ik niet maar de gedachte is nu dat men het stembiljet per email kan versturen naar de stemgerechtigden, die het dan printen, invullen en (dat is dan weer jammer) per post terug sturen naar Nederland.

De kandidatenlijst

Het scheelt in ieder geval een trage aanvraag en verstuur stap. Dus op zich lovend.

De fake kieslijst bevat ludieke partijen als:
Europese Kleurenpartij
Planten voor het Volk
Europese Weermannen
Europese Dierenalliantie
Planetenpartij
Partij Proza en Poëzie

Als dank aan kennis en meteoroloog Sjon, die me de afgelopen dagen wat hurricane uitleg gegeven heeft heb ik op de Europese Weermannen partij gestemd.

Ben benieuwd of het experiment slaagt. Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten foto ook vertoond wordt. Deze fake-tekst heb ik 


Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De kieslijst
De kieslijst
De kandidatenlijst
De kandidatenlijst
Manhattan
photo by: Fitnessguru729