Sneeuwstorm

New York Travel Blog

 › entry 68 of 1090 › view all entries
89th Street richting 2nd Avenue, des morgens

De 21e Februari was een prachtige zonnige dag. Helaas had ik daarvan niet veel meegekregen door mijn cursus in de kelder van New Horizons (zie hier). Toen ik des avonds naar huis ging was het nog steeds fraai en helder weer.

Erg verbaasd was ik bij het opstaan op vrijdag de 22e. Er lag een pak sneeuw. Mijn feeërieke 89th street was nog fraaier met een wit tapijt!

Om 9:00 uur zat ik weer braaf bij professor Sam in de atoombunker (zie hier)en ontging me alles wat er buiten gaande was.

Toen ik des avonds weer bovengronds kwam was het aan het regenen en was de sneeuw op de straat een grore smurrie geworden.

Wat me echter ontgaan was is dat het die hele dag als een bezeten gesneeuwd had. New York scheen helemaal ontregeled geweest te zijn geweest. Mayor Bloomberg was verschenen op TV om geruststellende woorden te spreken. Ik hoorde vandaag dat veel ABP-collega's het kantoor niet gehaald hebben en thuis zijn gaan werken. En in Central Park werd een record sneeuwhoogte gemeten (sind 1948 oid) van maar liefst 6 Inches (ruim 15 cm). (Dat lijkt me eigenlijk helemaal niet zoveel.)

Maar goed ik heb het gemist. Pas op zondag iets van de sneeuwpet meegemaakt zie het volgende hoofdstuk!

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
89th Street richting 2nd Avenue, d…
89th Street richting 2nd Avenue, …
New York
photo by: herman_munster