Sneeuw en naar Nederland!

Manhattan Travel Blog

 › entry 217 of 1090 › view all entries

Das nou ook wat zeg! Het hele jaar heb ik om sneeuw zitten zeuren en het eigenlijk niet echt gekregen. Terwijl de collega's alsmaar riepen dat de winters in NYC zo koud kunnen zijn, is heel winters 2008 eigenlijk één grote Nederlandse winter geweest (alleen dan minder regen gelukkig). En guess what,.... gisteren mijn laatste werkdag in de USA, de dag voordat ik mijn eerste home leave ga doen gaat het #@&*#@^# sneeuwen. Vandaag moest ik mijn koffer inpakken en dus ook niet veel tijd om even naar een wit New York te kijken.

De koffer werden er trouwens twee.... Ik had zoveel kerst-goodies gekocht (caramel popcorn, kerst-zuurstokken, vele typen bonbons etc. etc. dat ik niet alles in één koffer kon proppen.

Na een hele ochtend pakken nog snel even wat kerstkadootjes gekocht (toch handig twee koffers) en mijzelf voor de laatste maal in 2008 in de subway gevestigd. Op naar JFK airport. Hoewel ik destijds drie maal van business class had afgezien terwijl ik er recht op had had ik deze keer geen recht op business class, want me na mijn kerstervaring van vorig jaar wel prettig leek. Het was dus achteraan sluiten en mezelf proppen in de nauwe stoeltjes van de cattle class. Gelukkig had ik wel een KLM vlucht en dus wat meer beenruimte dan bij Delta.

Voor je het weet ben je aan de andere kant van de oceaan waar ouders, broer en schoonzus mij trouw op stonden te wachten. Met,.. een heerlijk vers casino brood en stroopwafels! Mijn vreetlijstje bevat nog vele items.....

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Manhattan
photo by: Fitnessguru729