Schiphol

Schiphol Travel Blog

 › entry 247 of 1090 › view all entries
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer op Schiphol

Een intensieve week!

De collega's Sergey en Marc gingen. Ik bracht het weekend door in Velp. Ging lekker Thais eten met de familie.  Ging een middagje WII-en bij de familie Hendriks in Oosterbeek (die maar liefst drie taarten voor me gemaakt hadden!). Collega Tony kwam. Ik had nog diverse meetings bij APG, waaronder een cursus SAS door collega's Bart en Andy.

Op de 11e was het  afreis-tijd. Samen met Tony reed ik naar Velp om de Clio weer af te leveren. Toen Tony begreep dat we in Nijmegen vlakbij Duitsland waren gaf hij aan dat hij erg graag eens echt Duits wilde eten. Derhalve maakten we een klein omritje via de wereldstad Kranenburg waar we bij een echt Deutsches Restaurant "Zum Dorfkrug" aan de Lindenstrasse heerlijk Hünersuppe und Jägerschitzel mit Pommes Frites hebben zitten bunkeren.

Mijn vliegtuig, de Orlando
APG kon tevreden zijn. De nota was slechts 33 euro voor twee personen.

Met de trein naar Schiphol waar het Sheraton, waar ik vroeger elke dag voorbij rende, nu even mijn thuis was.

En vandaag dan naar het APG kantoor op Schiphil. Noodgedwongen want mijn vlucht ging pas om 18:15 uur. Derhalve eerste Tony een goede reis gewenst en hem de weg naar de supermarkt gewezen. Daarna mijn 30 kilo zware koffer (inclusief de bij de verhuizing vergeten tent) ingechecked. Vervolgens naar de office om met collega Maurice Cameron over Barra the spreken, en met Frans Wortel en Ger Berns over GTM te praten. Uiteraard ook nog even bijgekletst met o.a. Angèle Chance die aangaf nog steeds trouw mijn weblog te lezen. Dus Angèle, bij deze, welkom in mijn log!

De vlucht met de Orlando van KLM was redelijk OK.  Daar ik stoel A1 had mocht ik mijzelf passagier #1 noemen, vond ik. Het gekke is dat ik samen met de 3 andere rij 1 passagiers overal eerder was dan de andere mensen in het vliegtuig. Inclusief de piloten die hogerop maar ook verder naar achteren zitten.

Na de luxe van de KLM kwam het gesleep met koffers naar de Air Train, de Subway (2 maal) en de Bus.

Portier John heette me van harte welkom thuis.

Good to be home again!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer op…
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer o…
Mijn vliegtuig, de Orlando
Mijn vliegtuig, de Orlando
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer op…
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer o…
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer op…
Uitzicht vanuit mijn hotelkamer o…
Schiphol
photo by: Paulovic