Sally

New York Travel Blog

 › entry 299 of 1090 › view all entries
Sally

Dit (zie foto) is Sally. Sally is het hondje (een kruising tussen een Beagle en een Corgi) van Diane Peck, een collega van mij. Diane noemt haar ook wel "an amazing hillbilly hound dog, with a real Cinderella story". Ze werd ooit achtergelaten in de Blue Ridge Mountains in North Carolina en verbleef het grootste gedeelte van haar leven in dieren-asiels. Maar liefst twee maal moest ze de teleurstelling ondergaan dat ze (onbegrijpelijk) teruggebracht werd door families die haar aanvankelijk opgehaald hadden.
Maar nu leeft ze een glamorous leven op 5th Avenue in Manhattan, New York New York.

Diane moest plotseling een weekend weg in verband met familie-zaken en ze vroeg mij of ik wellicht op Sally wilde passen. We kwamen tot de conclusie dat het het beste was als Sally gewoon thuis verbleef en ik langs zou komen om haar eten te geven en uit te laten.

Sally
Zo gezegd zo gedaan. Na een spoedcursus "Hoe verzorg ik een hond in New York" was het vanmiddag dan mijn eerste solo-honden-uitlaat-actie, zie volgende log entry!

Na een flinke wandeling van bijna 4 uur leverde ik Sally afgemat af in haar residence, alwaar ik haar later die dag nogmaals zou opzoeken voor een wat kortere avondwandeling. Bij het vertrek heb ik eerst nog enkele minuten bij de voordeur staan luisteren of Sally niet zou gaan huilen. Iets wat ze nog wel eens doet. Na twee zachte huilstootjes werd het gelukkig stil en kon ik afreizen. Mijn eerste indruk van het hondje was bijzonder goed. Lief, makkelijk en geen kapsones! Hartstikke leuk!

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Sally
Sally
Sally
Sally
Sally
Sally
Sally
Sally
New York
photo by: herman_munster