Sagamore Hill in de sneeuw

Sagamore Hill Travel Blog

 › entry 437 of 1090 › view all entries
Sagamore Hill

Ik was hedenavond uitgenodigd bij collega Tony, op Long Island. Tony's echtgenote heeft een hobby, Italiaans koken, en de eer viel mij te beurt om dat eten eens te komen proeven.

Ik was iets te vroeg op het eiland, dat hoewel net iets minder getroffen door de blizzard, toch ook rijk bedeeld was met sneeuw. Het leek me daarom leuk om in de tussentijd eens te kijken hoe het huis van Teddy Roosevelt (Sagamore Hill) er in de winter bij ligt. Ik was er wel ooit in de nazomer geweest (zie hier).

Ik arriveerde wel wat aan het einde van de dag bij Sagamore Hill. De zon was al aanstalten aan het maken om te gaan setten. Maar het bood me toch een mooie aanblik. De sneeuw lag tientallen meters diep rondom het huis.

Op de terugweg, sunset in Oyster Bay
Het viel me op dat de oude windmolen van het landgoed recent gerestaureerd was. Er waren geen andere bezoekers en de Park Rangers zaten in het Visitor's Center gezellig te kletsen. Ik had dus het hele landschap voor mezelf. Erg mooi en rustgevend. De ondergaande zon toverde nog een mooi kleurtje in de lucht. Erg de moeite waard!

Op weg naar Tony, trakteerde die ondergaande zon me op nog meer fraaie goudgele taferelen. Het eten bij Tony was erg gezellig en super lekker. De ene na de andere antipasta en pasta verscheen ter tafel. Geweldig!

Meer foto's hieronder! Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten foto ook vertoond wordt. Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Sagamore Hill
Sagamore Hill
Op de terugweg, sunset in Oyster B…
Op de terugweg, sunset in Oyster …
De Oyster Bay, op weg naar Sagamor…
De Oyster Bay, op weg naar Sagamo…
Sagamore Hill met de nieuw geresta…
Sagamore Hill met de nieuw gerest…
Zon onderweg naar ondergang
Zon onderweg naar ondergang
Sagamore Hill
photo by: mdalamers