Reis stress

JFK Airport Terminal 3 Travel Blog

 › entry 44 of 1090 › view all entries
Zo leeg heb ik het vliegtuig dus NIET gezien.Verder is de foto wel vanaf de zelfde plek waar ik zat.

Vandaag ga ik de US alweer verlaten.

De ochtend werkte ik nog even bij ABP. Veel collega's hadden al vrij ideaal om nog even wat zaken op te ruimen. Van het management mochten we al om 14:00 uur naar huis. Dat kwam mooi uit, zo kon ik nog even lunchen en daarna rustig met de metro naar JFK airport afreizen. Dat ging allemaal prima. Bus naar 86th street, Metro naar 51st street, express metro naar Jamaica en vandaar per Airtrain naar Terminal 3 van JFK.

Alles verliep prima. Ik was niet heel voeg vertrokken maar ook beslist niet erg laat. Toen ik bij de terminal aan kwam had ik nog een ruim uur eer het vliegtuig zou vertreken. Alleen toen...... toen kreeg ik een hartverzakking. Reeds BUITEN de terminal stond er een file. Toen ik eenmaal binnen kwam was mijn hart inmiddels tot de onderliggende verdieping verzakt. Want binnen stond er niet alleen een behoorlijke rij bij de check in, maar ook een rij bij de securitycheck die er uit zag of men een poging aan het doen was het Guiness Book of Records achter elkaar staan te verbreken. Ik had geen keus. Ik sloot maar aan. Alles verliep uiterst traag en bij de balies zag ik alleen maar mensen aan de telefoon hingen. De incheck-mevrouw sprak me moed toe en zei dat het allemaal echt wel snel ging. 40 minuten voor vetrek sloot ik aan bij de security rij. De mevrouw had gelijk het ging sneller dan je zou denken. 5 minuten voor vetrek kwam ik bij de X-ray.

Terwijl ik naar het vlietuig liep ontdekte ik dat ik uiteraard bij de verst weg gelegen gate moest zijn. Toen de gate in zicht kwam werd er omgeroepen dat het de last call was voor vlucht DL0118 naar Parijs.

Man wat een stress..... Maar nu kon ik gaan relaxen.... NOT...... De stoelafstand bij Delta bleek korter dan ik bij KLM en United gewend was. Ik paste nauwelijks in de stoel....  7 uur volhouden, zo meldde de boordcomputer me!

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Zo leeg heb ik het vliegtuig dus N…
Zo leeg heb ik het vliegtuig dus …
JFK Airport Terminal 3
photo by: mdalamers