Planten uitgifte centrum Utrecht

Utrecht Travel Blog

 › entry 16 of 1090 › view all entries
Andries, bij zijn rijdende broeikas.

Meneer Bush wil vast zijn monopolie op Bush behouden. Dat is vast de reden dat hij het arme immigranten als ik streng verbiedt om planten en andere vegetaties mee te nemen naar de US.
Tsja, en ik heb (had) best veel planten......

Pa en Ma waren zo goed om zich te ontfermen over mijn reuzen Yucca. Maar ja, dan is het bos nog niet gekapt. Gelukkig was Sana zo vriendelijk om aan te bieden om voor enkele van mijn planten te zorgen. De deal was dat ik de planten na 3 jaar weer terug zou nemen en dat ik niet boos zou zijn als enkelen de logeerpartij niet zouden overleven. Sana vertrok dezelfde middag nog met een auto vol planten.

Net terug van het inladen van de rijden broeikas van Sana hing mijn collega Andries Jongsma aan de lijn. Hij was net verhuisd en wilde graag wat planten afhalen.

Meer broeikas.
Zo gezegd zo gedaan. Een half uur later stond ook Andries op de stoep. Na een korte "Tour de Plant" stonden de groene "dollartekentjes" bij hem in de ogen. De ene na de andere plant werd met groot enthousiasme genomineerd om meegenomen te worden. Zelfs de Hosta's die er in dit jaargetijde maar verrot en dood uit zien. Na een klein kwartiertje proppen was Andries zijn auto met recht een rijdende broeikas. Overal staken blaadjes en takken aan alle kanten uit. De grote Yucca stak over de hele lengte door de auto heen tussen de voorstoelen door. Erg grappg gezicht!

VOOR DE LIEFHEBBER:
Er zijn nog steeds enkele planten beschikbaar. O.a.:
-Aardbeien-planten
-Een dennebompje (binnen)
-Een wat kale ficus
-Een plampje met een knik.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Andries, bij zijn rijdende broeika…
Andries, bij zijn rijdende broeik…
Meer broeikas.
Meer broeikas.
Utrecht
photo by: krysleigh