Op bezoek bij APG Schiphol en oliebollen bakken

Schiphol Travel Blog

 › entry 221 of 1090 › view all entries
Het nieuwe "vlucht nummer" scherm in het kantoor Schiphol

De expat regeling van APG schrijft voor dat de expat zich ten tijde van de jaarlijkse home leave een bezoek brengt aan de Nederlandse APG kantoren, om zodoende contact te onderhouden met de Nederlandse collega's.

Afgelopen maandag had ik Heerlen op het programma staan. Helaas heb ik dat moeten cancellen omdat ik, jawel, getroffen was door een flinke griep en een bronchitis. Ik heb daarbij het besluit genomen niet meer op homeleave te gaan in december. Het is *&%#@^altijd wat!

Anyway, vandaag voelde ik me dankzij de door de huisarts voorgeschreven antibiotica, stukken beter, en besloot ik nog maar wel even naar het dichterbij gelegen Schiphol te gaan.

Het kantoor was niet gek veel veranderd. De veiligheid was steviger geworden en bij de liften hing een echte Schiphol monitor met daarop, als waren het vluchtnummers, de afdelingen van APG met een verdiepings-nummer.

Mijn oliebol bak site

Bij de receptie werd ik opgewacht door Maurice Cameron, die me direct mee nam naar de beruchte Gingers kantine en bood mij een luch aan. Hier trof ik ook Andries Jongsma met twee nieuwe collega's, Vincent en Patrick.

Na veel bijkletsen en een kort werkoverleg met Maurice over Barra toog ik weer richting Velp, waar ik me nog even met mijn jaarliijkse olibollen en appelflap-bak hobby uitleefde.

Dit is de laatste weblog entry van 2008! Ik dank mijn lezers voor het trouwe lezen en voor de onvoorstelbaar vele (leuke) reacties die ik in 2008 mocht ontvangen!

Tot volgend jaar! Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten foto ook vertoond wordt.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het nieuwe vlucht nummer scherm …
Het nieuwe "vlucht nummer" scherm…
Mijn oliebol bak site
Mijn oliebol bak site
Schiphol
photo by: Paulovic