Niet Papegaaien, maar Bowlen.

Arnhem Travel Blog

 › entry 219 of 1090 › view all entries
(Foto Hester Hendriks)

Een papegaai-sessie staat synoniem voor jezelf onbeschaamd volproppen in het befaamde Utrechtse All-you-can-eat steengrill restaurant "De Papegaai". Deze traditie, tot het houden van dergelijke calorie-rijke sessies, is ooit eens ontstaan als eind-etentje van een van de AIO-reizen, maar werd hardcore opgepakt door ondergetekende, de gezusters Laura en Hester Hendriks, de gebroeders Martijn en Erik Groenestein, later aangevuld met onder meer Amber Hendriks, Anton Sie, Mark Willems en Elianne Visser.

Helaas is de Papgaai na mijn vertrek gesloten..... (toeval?)

Hester had al geopperd een Papegaai-like sessie te houden als ik weer in Nederland was. Maar mede met de kerstdagen in de nabije toekomst bleek dat niet haalbaar, en leek het calorisch ook niet zo wijs. Derhalve besloten we maar te gaan Bowlen. Dat is ook gezellig en is calorisch aanzienlijk verantwoorder!

Daar Laura en Erik in zuid Amerika waren moesten we het helaas zonder hen doen. Ondanks dat was het een gezellige middag, in een vrijwel leeg bowling centrum waar zowel Strikes en Spares als Gutters op het menu stonden.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
(Foto Hester Hendriks)
(Foto Hester Hendriks)
Arnhem
photo by: IndoMaluku