Lekker relaxed bubbelen (en babbelen) met Sana en Arnoud

Bleiswijk Travel Blog

 › entry 403 of 1090 › view all entries
Een van de baden (foto: internet)

Het gaat wat ver om het een traditie te noemen. Maar bij mijn vorige bezoek rond de feestdagen aan Nederland heb ik samen met Arnoud en Sana lekker gewandeld en gerelaxed in de baden van Thermae 2000 in Valkenburg a/d Geul (zie hier). En ook dit jaar deden we ietsdergelijks. Niet in Valkenburg a/d Geul maar wel vlakbij Valkenburg (ZH), en ook geen wandeling in verband met de kou, maar wel gerelaxed.

Arnoud wist een goed adres in Bleiswijk, een soort van "well being centre" genaamd Elysium. Elysium is net als Thermae 2000 voorzien van de nodige baden, poelen, bubbelbaden, kruidenkamers, hamams, stoom- maar ook ijscabines, watervallen, sauna's, tobbes, zoutvaten, en je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel.  Het is een enorm en zeer smaakvol ingericht complex. We hebben in de vijf uren dat we er vertoefden ik niet eens een kwart gezien van wat er is.

Onder het genot van de relaxende water- en stoomstromen, en later onder het genot van een heel compleet wok-restaurant in Delft konden we evengoed bijkletsen. Erg gezellig! Sana en Arnoud, dit mag best een traditie worden!!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Een van de baden (foto: internet)
Een van de baden (foto: internet)
Bleiswijk
photo by: mdalamers
Resources Reviews