Lang weekend Nevada, California en Utah: Dag 1 Vlucht naar Las Vegas

Denver International Airport Colorado Travel Blog

 › entry 449 of 1090 › view all entries
De sky ergens tussen New York en Denver

Aangezien mijn vakantie-dagen zich redelijk opgehoopt hebben, en ik eind dit jaar alweer naar Nederland terug moet heb ik besloten wat meer haast te maken met het bekijken van de VS. Zo kon enige logs terug al gelezen worden hoe ik Washington DC bezocht. En nu ga ik nog een stapje verder, namelijk drie tijdszones naar het westen, naar de staten Nevada, California en Utah.

Het leuke van mijn creditcard alhier is dat elke dollar die ik uitgeef een airmile oplevert en zodoende kon ik een gratis retour boeken. Uiteraard is het feest altijd gelimiteerd. Zo ook hier. De heenreis vond plaats met Frontier Airlines van LaGuardia naar Las Vegas met tussenlanding in Denver Colorado. Dat was nog niet zo beroerd, en netjes aan het einde van de dag. De truc zat hem in de terugvlucht, die van Las Vegas naar Los Angeles voerde met US Airways en dan met American Airlines via Dallas terug naar LaGuardia ging.

Frontier Airlines heeft elk vliegtuig genoemd naar een ander beest. Dit is "Colorado de Ram"
Dat laatste allemaal laat in de avond en diep in de nacht...

Maar goed dat was nog ver weg. Ik had net mijn eerste vlucht van 5 uur naar Denver er opzitten. Mijn vers gekochte (een hele investering) carry-on suitcase paste zowaar in de overhead storage en ik hoefde dus niet die achterlijk koffer fee te betalen. Het was een vreemde vlucht die ons kennelijk om een stormsysteem heen voerde, want mijn GPS vertelde me op een gegeven moment dat we pal naar het noorden vlogen in plaats van naar het zuid westen...... Ik vloog, heel toepasselijk in "Colorado the Ram". Frontier heeft al zijn 60 vliegtuigen genoemd naar Amerikaanse beesten, zie hier een lijst. Mijn tweede vlucht was met "Freedom the Eagle".

Toen ik iets over tienen in Las Vegas landde begon het zoeken naar reisgenoot Stephan van Gessel, die het wel leuk vond om een stukje mee te reizen. Stephan was al een dag eerder aangekomen. Heel handig, want hij had alles al vantevoren verkend. Bijna alles dan. In de consternatie was hij vergeten dat zijn rijbewijs verlopen was. Dus het rij-werk de komende dagen was aan mij uitbesteed....

Met de vers afgehaalde Ford Focus togen we naar de Stratosphere Casino en Hotel dat gedurende de komende twee nachten de Vegaiaanse basis zou zijn.

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De sky ergens tussen New York en D…
De sky ergens tussen New York en …
Frontier Airlines heeft elk vliegt…
Frontier Airlines heeft elk vlieg…
Denver International Airport Colorado
photo by: Wolf_Larsen