Lang weekend Boston, dag 1 - Boston by night, de eerste indrukken van de stad

Boston Travel Blog

 › entry 481 of 1090 › view all entries
State Capitol

Zoals ik in mijn vorige log-entry al meldde ben ik dit lange Memorial Day weekend naar Boston in de staat Massachusetts afgereisd. Ik was formeel ooit al eens in deze staat geweest, in het meest westelijke hoekje bij de Bash Bish Falls. Maar vandaag heb ik dus een langere rit gemaakt naar de state capital, Boston. Over de stad zelve meer in de volgende log. Ik meld hier alleen even dat ik er heen reed via Connecticut. Deze kleine staat is voor een tol-hater als ik een verademing, de hele staat vraagt nergens tol. Zodra je Massachusetts in komt is het echter onmiddellijk weer tol betalen. Niet veel overigens. Tijdens het uitzoeken van mijn route kwam ik per toeval op een uiterst vermakelijke website van een andere tol-hater terecht.

Public Garden
Je moet beslist eens een blik werpen op deze site, waar je kunt zien hoe creatief deze persoon om ging met de Massachusetts-tol (andere  valuta, een schuldbekentenis, sinaasappels, etc.) en hoe hij uiteindelijk vol berouw zijn schulden betaalde.

Nadat ik ingechecked had in het Hyatt Place hotel in de nabijgelegen plaats Medford besloot ik, ondanks dat het al einde middag was, nog even naar de stad te gaan. Het was een uitgezoek om de auto ergens in de buurt van de metro te parkeren maar toen dat gelukt was boemelde ik met de mooie maar wat ouderwets aandoende metro naar de stad.

Ik dineerde in Chinatown, na New York en San Francisco de derde grootste van de VS en bezocht enige oude landmarks: het oude stadhuis, het state capitol, het Boston Common park en het daarnaast gelegen Public Garden. Allen fraai verlicht.

Ik verheug me op het bezoek van morgen!

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
State Capitol
State Capitol
Public Garden
Public Garden
Chinatown, met op de achtergrond d…
Chinatown, met op de achtergrond …
Het oude stadhuis
Het oude stadhuis
Boston Common Park
Boston Common Park
Boston Common Park
Boston Common Park
Public Garden
Public Garden
Public Garden
Public Garden
Boston
photo by: bubu932