Ik sta op Google Streetview!

Manhattan Travel Blog

 › entry 392 of 1090 › view all entries
Ik in de rode huurauto op Maui

Toen ik van de zomer op vakantie was op Hawaii, meer specifiek, toen ik op 14 augustus op het eiland Maui verbleef, was ik door ziekte van mijn reisgenoot even een verkennend solo auto-tochtje gaan maken in de buurt van het hotel. (Zie hier voor de log-entry).

 

Ik reed een doodlopende weg, de Makena Road,  af richting een lavaveld en een prachtig strand. De weg, die begon als een 4 baans weg vol met hotels en winkels, eindigde als een zeer smal weggetje, pal langs de zee.

 

Terwijl ik weer op de terugweg was naar het hotel viel me op dat een van de weinige tegenliggers een raar ding op zijn dak had staan. Dichterbij gekomen zag ik dat het zo’n streetview camera van Google is. Maui was op dat moment inderdaad nog niet te bewonderen via Google streetview.

 

Toen ik deze week weer eens op Google streetview keek zag ik dat ze inderdaad die weg van Maui gepubliceerd hebben. Enthousiast scrolde ik langs de weg naar het punt waarvan ik mij herinnerde dat ik de wagen tegen was gekomen. En inderdaad, ik sta er rijdend in de rode huur-auto op. Uiteraard ben ik zelf niet herkenbaar, dat doet Google uit privacy overwegingen. Maar U moet het maar geloven!

 

Zie hier voor de streetview!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ik in de rode huurauto op Maui
Ik in de rode huurauto op Maui
Manhattan
photo by: Fitnessguru729