IJs in Cold Spring Harbor, LI

Cold Spring Harbor Travel Blog

 › entry 239 of 1090 › view all entries
Cold Spring Harbor

Vorige week heb ik een "ongelukje" gehad met de Mazda. Niks ernstigs maar wel onhandig. Het deksel van de benzine-tank is afgebroken. Vandaag dus maar eens naar de garage in Queens. En wat een ellende was dat zeg, het leek wel of heel New York vandaag naar Queens wilde, welke weg ik ook nam, overal zat het muurvast. En ik werd ook nog eens van achteren aangereden door een taxichauffeur, een echt Sikh met baard en tulband. De mand had gelukkig een koeienvanger op zijn bumber zodat er, ondanks de flinke klap, geen schrammetje schade was. Al met al heb ik een dikke anderhalf uur gedaan over de afstand van hemelsbreed 7,5 kilometer... En toen was de garage natuurlijk net gesloten! *!$%*#&&*&^$%$^%!*#!

Anyway, nu heb ik een afspraak gemaakt voor volgende week. Maar nu ik toch op Long Island was toch maar even de toerist uitgehangen en naar Cold Spring Harbor gereden om daar een klein state parkje (Cold Spring Harbor State Park) te bezoeken.

Cold Spring Harbor

Het parkje was aardig maar vergelijkbaar met een gewoon heuvelbos in Nederland. En door de dooiende sneeuw was er geen doorkomen aan op de paden. Wat veel spannender was, was de dichtgevroren baai. Het zag er heel noordelijk uit. Ondanks dat het een dikke 15 graden Celsius was waren er gekken op het baai-ijs aan het lopen. Ik heb mijzelf alleen op het ijs begeven dat op het land lag (het was eb). Wederom erg apart!

Meer foto's hieronder! Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten foto ook vertoond wordt.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
Cold Spring Harbor
photo by: mdalamers