Homeleave - Einde homeleave Boston vanuit de lucht

Boston Travel Blog

 › entry 492 of 1090 › view all entries
Het schiereiland Winthrop en Boston Logan Airport

Aan alles komt een einde. Zo ook aan mijn 2010 home leave. Vandaag werkte ik nog even in de Amsterdam office (leuk om mijn (oud) collega's weer even live te spreken en kennis te maken met nieuwe collega's) , om vandaar via een volledig gestremde (what is new?) NS naar Schiphol te reizen. Duur: 45 minuten in plaats van de normale 5 minuten. Heel fijn!

Op Schiphol had de KLM de incheck procedure drastisch veranderd. Dat niet wetend liep ik een KLM mevrouw voorbij die kennelijk eerst allemaal tickets wilde zien en die door mijn onwetendheid kennelijk zo gefrustreerd raakte dat ze me heftig de les las. Het duurde gelukkig niet lang want de volgende nietsvermoedende reiziger, die ook in alle onschuld doorliep, mocht hierna haar toorn ondergaan. Ik zal de KLM eens een klachtenbrief sturen, dit is nu niet een prettige manier van met je klanten omgaan!

De vlucht was redelijk OK en boven Boston waar ik enige weken terug nog was, had ik een prachtige bird's view!

De rail-goden waren me TOTAAL NIET gunstig gezind vandaag.

Boston Logan Airport
Na het NS-debacle, tracteerde nu de Airtrain op JFK me op vertragingen. Het kreng was afgeladen vol en stond circa 5 minuten stil op elk station, en daarna 20 minuten in een tunnel. Ideaal! En om het rail-genot te complementeren trof ik daarna een subway die lokale stops maakte (in plaats van express stops) en derhalve als een slak reed. Geweldig!

Maar wat ook het geval was: het was mooi weer! YES!

Meer foto's hieronder! Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten foto ook vertoond wordt.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het schiereiland Winthrop en Bosto…
Het schiereiland Winthrop en Bost…
Boston Logan Airport
Boston Logan Airport
Ergens boven Canada
Ergens boven Canada
Long Island, NY
Long Island, NY
Boston
photo by: bubu932