Hollands bezoek, Hollands weer

Manhattan Travel Blog

 › entry 289 of 1090 › view all entries
Meneer van Neerbos stort zich op zijn ontbijt

Begin dit jaar kreeg ik van Wynanda, de echtgenote van Arnoud van Neerbos, de vraag of ik mee wilde werken aan een verjaardags-kado voor Arnoud, zijnde een bezoekje aan New York met verblijf in Hotel Post Toscana. Dat leek me een leuk plan, en na enig overleg en geregel was het gisteren dan zover dat Arnoud arriveerde. (Tot mijn vreugde met veel drop en soortgelijke artikelen).

Het leek me wel leuk om hem wat rond te leiden dus had ik vandaag een vakantiedag genomen. Wat ik niet wist is dat naast deze bezoeker uit Nederland ook Nederlands weer meegekomen was. Het heeft eigenlijk de HELE dag geregend. Echt, dat had ik eigenlijk nog maar één keer eerder meegemaakt, in september toen Orkaan Hanna langs kwam.

Wel sneu voor Arnoud. Maar we lieten ons niet uit het lood slaan. We hebben het plan voor de dag steeds aangepast, hier en daar wat meer binnen dingen. De dag begon in iedre geval met een weerbestendig ontbijt waar weer duidelijk bleek dat in de VS alles groot is. De dag eindigde met een (voor mij de eerste maal) bezoek aan een New Yorkse bioscoop. Weliswaar geen gewone bios maar een IMAX theater met een enorm scherm.

Morgen zal het weer stukken beter zijn, beweert men....

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Meneer van Neerbos stort zich op z…
Meneer van Neerbos stort zich op …
Bij gebrek aan tropisch weer maar …
Bij gebrek aan tropisch weer maar…
World Financial Center
World Financial Center
World Financial Center
World Financial Center
World Financial Center
World Financial Center
World Financial Center
World Financial Center
Manhattan
photo by: Fitnessguru729