Familie-bezoek

New York Travel Blog

 › entry 105 of 1090 › view all entries
Hollandsche tulpen in Amerikaansch Central Park

Op vrijdag avond 2 mei zijn Pa en Ma aangekomen in New York. Na een lange vlucht via Cincinnati werden ze door ondergetekende verwelkomd in een zo mogelijk nog kernwapenvrijere bunker van Terminal 2, dan de terminal waar ik begin januari aan kwam.

Na een rit met de airtrain en metro kon ik ze dan eindelijk live mijn huis showen. Dit hadden ze beiden al uitgebreid gezien op technische tekeningen om mij te assisteren bij de inrichtings idee-en.  Hun eerste reactie: "Het is veel groter dan ik dacht!". Hierna lang een veel bijgepraat. Gezellig!

Het weer zat niet mee, het was koud en regen dreigde. De zaterdag er op was ook mistig, somber en koud. Toch goed voor de standaard-bezoekjes zoals Chrysler, Grand Central, APG office, United Nations, Top of The Rock, Ground Zero.

De dag erop was een kadootje! Ipv de stellig voorspelde kou en de regen troffen we veel zon en lekkere temperaturen! Prima Central Park weer! Des avonds een bezoek gebracht aan de Performance show "STOMP".  Zie aparte entry!

Maandag nam de familie-concentratie nog enthousiastere vormen aan. Mijn nicht Jolanda, haar echtgenoot Sjerp en dochter Sésanne waren toevalligerwijs óók in New York. Uiteraard kwamen ze even kijken. Waarna we des avonds gezamenlijk in TriBeCa gegeten hebben.

Pa en Ma zijn woensdag vertrokken naar Las Vegas voor een tour-de-west. Eind deze maand komen ze nog een keer langs.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Hollandsche tulpen in Amerikaansch…
Hollandsche tulpen in Amerikaansc…
New York
photo by: herman_munster